Kreatief Herentals organiseert ook in 2012 weer leuke cursussen. Zoals bv. kreatief bloemschikken, confectie, kalligrafie, vrij handwerk…

Maar ook talen komen aan bod, namelijk Engels en Spaans, deze talen kan je ook volgen in de lessen conversatie, voor de mensen die het kunnen maar het graag onderhouden.
 
U kan bij ons terecht voor computercursus voor beginners en gevorderden, dit is niet schools, we houden rekening met uw behoeften en snelheid! Zet u over de drempel en schrijf je in, wij maken je computerklaar! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! De eerste lessen starten 30 januari, in de voormiddag gevorderden en in de namiddag beginners.
 
In het voorjaar geven we ook een workshop Feng-shui, plaatsen zijn beperkt!
 
Onze lesgevers geven les op vrijwillige basis, ze staan dus volledig achter wat ze doen, natuurlijk kunnen we zo nog mensen gebruiken, dus zoek je een hobby en ben je goed in iets, mag je ons dat altijd laten weten, je bent van harte welkom!
 
Dit allemaal op de Grote Markt 25 te Herentals, voor info kan u terecht op het nummer 014/231277 of via mail op het adres: kreatief.herentals@skynet.be
t.a.v Krijnen Elke.